Brasserie

Pastis bestaat sedert 2005, het biedt een authentieke toch hedendaagse Franse brasserie keuken, aangevuld met frisse Oosterse suggesties. De nadruk wordt gelegd op de versheid van de producten. Zowel lunch en diner, als een ontbijt en brunch in het weekend zitten in het aanbod. De chef heeft zowel aandacht in detail voor de ingrediënten als de voor presentatie.

Pastis's seizoensgebonden menu en Oosterse selectie verandert doorheen het jaar met een aantal klassiekers zoals tomate-crevette, steak op de grill en hamburgers die consistent als favorieten op de kaart blijven.

De wijnkaart kan apart bekeken worden bij wijn & dranken. De uitgebreide wijnkaart komt weldra online en zal een selectie van topwijnen bevatten uit verschillende gebieden en landen exclusief gekozen voor de brasserie.

Het restaurant is gesitueerd op de kruising van de eggestraat en de lindelei in het centrum van Mortsel, Antwerpen.

Pastis bevindt zich in een oud herenhuis aan een rustige straat. Het interieur wordt gekenmerkt door een ruime sfeer, met veel licht en openheid. Een gezellige en warme atmosfeer. Een handgemaakte muurschildering gebaseerd op het werk van A.M. Cassandre. De gasten hebben ook de mogelijkheid om buiten te dineren op het terras, indien het weer dat toelaat.

Sinds de opening, probeert Pastis continu te zoeken naar nieuwe inspiratie om zowel de smaak als presentatie constant te verbeteren.